Cheapy.al | Kërkim dhe krahasim produktesh

  • 2022-01-02Data di raccolta
  • 2022-02-15Aggiornato
Cheapy.al | Kërkim dhe krahasim produktesh
  • Indirizzo Web:www.cheapy.al
  • IP del server:104.21.9.246
  • Descrizione del sito:Në cheapy.al krahasoni çmimet, tiparet, vlerësimet e produkteve dhe gjeni çmimin, ofertat dhe mundësitë më të mira nga të gjitha dyqanet!

nome del dominio:www.cheapy.alValutazione

di 500~20000

nome del dominio:www.cheapy.alflusso

542

nome del dominio:www.cheapy.alBene o male

Fallito. difficile riuscire feroce

sito web:Cheapy.al | Kërkim dhe krahasim produkteshPesi

2

sito web:Cheapy.al | Kërkim dhe krahasim produkteshIP

104.21.9.246

sito web:Cheapy.al | Kërkim dhe krahasim produkteshsoddisfare

(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start':newDate().getTime(),event:'gtm.js'});varf=d.getElementsByTName(s)[0],j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src='/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-K3JWZN3');Cheapy.al|Kërkimdhekrahasimproduktesh{"@context":"httpschema.org","@graph":[{"@type":"Organization","@id":"cheapy.al/#organization","name":"Cheapy.al","url":"cheapy.al/","sameAs":["/cheapy.al/","/cheapyal/"],"logo":{"@type":"ImeObject","@id":"cheapy.al/#logo","inLangue":"en-US","url":"cheapy.al/system/static_imes/imes/000/000/001/original/cheapy-logo.webp","width":300,"height":91,"caption":"Cheapyal"},"ime":{"@id":"cheapy.al/#logo"}},{"@type":"WebSite","@id":"cheapy.al/#website","url":"cheapy.al/","name":"Kërkimdhekrahasimproduktesh","description":"Nëcheapy.alkrahasoniçmimet,tiparet,vlerësimeteproduktevedhegjeniçmimin,ofertatdhemundësitëmëtëmirangatëgjithadyqanet","publisher":{"@id":"cheapy.al/#organization"},"potentialAction":[{"@type":"SearchAction","target":"cheapy.al/global_search/search?search={search_term}","query-input":"requiredname=search_term"}]}]}.search-background{background-ime:url(/system/static_imes/imes/000/000/021/original/june_multi_electronics.webp?71);-webkit-transition:background-ime0.2sease-in-out;transition:background-ime0.2sease-in-out;}×RrethNeshKushtetepërdorimitDyqanetnëCheapy9776;Kërkonidhekrahasonimbi70,000produktefunctionopenN(){document.getElementById("mySiden").style.width="250px";}functioncloseN(){document.getElementById("mySiden").style.width="0";}TelefonaVizionKompjutera&AksesorëElektroshtëpiaketeMëdhaElektroshtëpiaketEVoglaArgëtimAudioFoto&VideoAuto-MotoShëndeti-BukuriaFëmijëTëPërdoruraHobi&SportShtëpiaLibraria$(function(){$('.home-families').show();});SmartphonëtMëTëShiturShikotëgjitha→Samsunggalaxya535g41.990LekëSamsungGalaxyA52(128GB)35.990LekëSamsungGalaxyA32(128GB)25.700LekëSamsungGalaxyZFlip35G(128GB)97.990LekëAppleiPhone13Mini(128GB)84.900LekëSamsungGalaxyNote20(256GB)56.500LekëAppleiPhone12(64GB)71.470LekëSamsungGalaxyNote10+Dual(256GB)47.000LekëAppleiPhone13ProMax(256GB)154.500LekëAppleiPhone13Pro(128GB)112.990LekëAppleiPhone13(128GB)94.990LekëAppleiPhone13Mini(512GB)154.990LekëMotorolaMotoG8PowerLite(64GB)13.990LekëSamsungGalaxyS215G(256GB)PhantomPink79.900LekëGooglePixel6Pro(128GB)125.000LekëTelevizordheaksesorëtelevizivëShikotëgjitha→LencoLPJ-300WHprojektor21.900LekëAndroidsmarttvbox|h96max6kultrahd3.999LekëXiaomimi4klaserprojector150″224.990LekëQLEDSamsung43"4KQE43Q60TAUXXH69.900LekëQLEDSamsung43"4KQE43Q60AAUXXH83.990LekëFUEGO43SmartLED43EL610ANDT29.990LekëQLEDSamsung55"4KQE55Q70AATXXH119.900LekëXiaomiMiTVStick4.765LekëTVLGLED43LJ500V32.900LekëFUEGO50Cheapy.al | Kërkim dhe krahasim produkteshELU610ANDT36.529LekëLEDSAMSUNGUE43AU7172UXXH4KUHDSMART53.990LekëVoxled32"32ads316b20.900LekëCheapy.al | Kërkim dhe krahasim produkteshHobi&ArgëtimConsolePlayStation594.500LekëKarrigeDERVISH-RWhiteSharkBlack/White26.990LekëPlayStationVR+Camera+PS4VRPlayStation37.990LekëPolarwizard3.0anthracite-orangel33.500LekëDGAmazon20GBPAccountUK3.447LekëBicycleniloxx0microbike20pblack22.212LekëElectricBicycleNiloxE-BikeX6(Mountain)105.732LekëConsoleXboxSeriesS512GBWhite39.514LekëChampionTopVolejbolliCHT-012-11.890LekëDronDjiMicProPlatinum126.400LekëKompjutera&PajisjeTeknologjikeShikotëgjitha→DellMS5120WWirelessTitanGrayMouse4.200LekëMicrosoftSurfaceGo210.5″,4GB,64GBeMMC54.990LekëLenovoIdeaCentre321.5″i3-T79.288LekëHPMonitor24fw23.8″24.241LekëViewSonicMonitor22″VX2263Smhl-W20.602LekëHPEliteDisplayE23323"FHD15.882LekëMSIGTX16606GGamingXRGBHighEnd54.366LekëIntelCorei7-KUnlockedBOX8/165.1GHz48.868LekëGigabyteZ390GamingX(intel1551)20.769LekëPajisjetMëTëMiraAudio&FotografikeShikotëgjitha→CameraInstaxMini11BlushPinkTHEXD11.335LekëBokseintexit-3601.000LekëJBLT750BTNCBlack12.900LekëBoseNoiseCancellingHeadphones70039.900LekëJBLClip3PortableBluetoothSpeaker7.900LekëGoProHERO8Black60.963LekëG6PlusGimbal24.600LekëSamsungGalaxyBudsPlusri-kuti10.500LekëKufjeAppleAirPods324.990LekëBoseQuietControl30Bluetooth21.590LekëXiaomiMiBluetoothSpeaker6WBluetoothSpeakerme8orëfunksionim3.900LekëMarshallKilburnII42.000LekëBluetoothspeakerglowxboypink5.615LekëEarphoneswirelessbluetoothamazfitpowerbudswhitea19658.874LekëBoksWIRELESSJBLFLIP5Black15.990LekëPajisjeShtëpiakeMëTëShikuaraXiaomiMiRobotVacuumMopEssential9.990LekëKondicionerTCLTAC-09CHSD/XA61-1inverter39.990LekëMIKROVALEGORENJEMO17E1S13.490LekëPanelNgrohesElektraEPN-2000A.5.600LekëPanelNgrohesElektraEPN-DL01SF.3.490LekëEkspresamas32luna+3pakokafefalas7.290LekëAerotermVivaxFH-20511.990LekëFsheseelektrike22vlitiumariete15.990LekëBereseoriziariete2904/bg8.490LekëHeqesleshtieDelonghiDEX214F34.990LekëXiaomiMiSmartHumidifier7.490LekëEksprespowder-ariete132419.990LekëIbrikarieteclassica2864/c6.490LekëCheapyCheapy.alështënjëplatformëinovativepërkrahasiminetiparevedhevlerësimeteprodukteve.TekcheapymundtëgjeniofertatdhemundësitëmëtëmirangatëgjithadyqanetmëtënjohuraneShqipëri!Kjokompaniofronnjëtregtëgjerëshitjeshpërsmartphone,telefona,televizorë,pajisjeelektrikedheelektronike,aksesorëdhenjësërëmallrashtëtjeradukepërbërëkështunjëportofoltëlarmishëmtëproduktevenëshitjeporedheproduktevenëofertë.Mëmiraecheapy.alështësejuofronmundësinëtëkrahasoniçmimeteproduktevengadyqanetëndryshme,kështujumundtëbëniblerjetëmenduaradhetësigurta.Cheapy.al-padyshimvitrinaeduhurpërnjëkonsumatortëzgjuar.RrethNeshKushtetepërdorimitDyqanetnCheapy.al | Kërkim dhe krahasim produkteshëCheapy©2022Cheapy,AllRightsReserved  document.addEventListener("DOMContentLoaded",()=>{newapp.Books;});$(".search-background").bgswitcher({imes:['/system/static_imes/imes/000/000/021/original/june_multi_electronics.webp?71','/system/static_imes/imes/000/000/022/original/HEADPHONES___AUDIO_1920_WEBP.webp?50','/system/static_imes/imes/000/000/011/original/demo_pic_LI_%281%29_1920_WEBP.webp?68','/system/static_imes/imes/000/000/029/original/june_multi_electronics.webp?87'],});

Posto:Cheapy.al | Kërkim dhe krahasim produkteshrapporto

In caso di violazione del sito, fare clic su Segnalarapporto

Informazioni consigliate

Sito consigliato